Yasak Elma Oyuncuları ve Konusu

Reklam
Yasak Elma Oyuncuları ve Konusu

Yasak Elma, Türkiye'de yayınlanan bir televizyon dizisidir. Dizi, FOX TV kanalında 2018 yılından itibaren bu yana yayınlanmaktadır ve toplam 6 sezonu vardır. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Onur Tuna, Barış Kılıç ve İlber Gürtunca gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, iki aile arasındaki rekabeti, ihanetleri, yalanları ve tutkulu aşkları konu içeriyor.

 

Yasak Elma Konusu

"Yasak Elma" dizisi, İstanbul'da iki zengin ve güçlü aile olan Şahinler ve Akmanlar arasındaki rekabet ve entrikaları konu alıyor. Dizinin temel hikayesi, Şahin ailenin genç ve güzel kızı Yıldız'ın, kendisinin zengin ve güçlü bir ailenin oğlu ile evlendirmek isteyen baba baskısı altında olduğu.

Ancak Yıldız, kendisi için bir gelecek hayali olan babasına karşı çıkar ve kendi hayatını yaşamak istediği için Akman ailesinin oğlu olan Halit ile evlenir. Yıldız ve Halit'in evliliği, aileler arasındaki rekabeti daha da körükler ve entrikaların başlamasına neden olur.

Dizi, Yıldız'ın ve Halit'in evliliklerinde karşılaştıkları, ailelerinin sırlarını Keşfetmelerini, hayatta kalma mücadelelerini ve çevresindeki çalkantıları ele alıyor. Ayrıca, diğer karakterlerin hikayeleri de dizi boyunca anlatılmaktadır ve bu karakterlerin hayatları da Şahinler ve Akmanlar arasındaki rekabetin bir parçası haline gelir.

 

Yasak Elma Oyuncuları

 Yasak Elma, Türkiye'de yayınlanan bir televizyon dizisidir. Dizi, Halit Özgür Sarı tarafından oluşturulmuş ve yönetmenliğini Murat Öztürk üstlenmiştir. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Onur Tuna, İrem Kahyaoğlu, Şafak Pekdemir ve Sevda Erginci gibi ünlü oyuncular yer almıştır.

 Yasak Elma dizisinde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyledir:

Yıldız Yılmaz Kuyucu
(Eda Ece)

Ender Çelebi
(Şevval Sam)

Çağatay Kuyucu
(Berk Oktay)

Kumru
(Biran Damla Yılmaz)

Doğan
(Murat Aygen)

Feyza
(Ece Dizdar)

Asuman
(Melisa Doğu)

Caner Çelebi
(Barış Aytaç)

Emir
(Serkan Rutkay Ayıköz)

Ömer
(Emre Dinler)

Arzu
(Nihan Aypolat)

Aysel
(Vildan Vatansever)

Sedai
(Bahtiyar Memili)

Çetin
(Erdal Bilingel)

Hasan Ali Kuyucu
(Erdal Özyağcılar)

Şahika Ekinci
(Nesrin Cavadzade)

Kaya Ekinci
(Barış Kılıç)

Zehra Argun Kara
(Şafak Pekdemir)

Mert Kara
(Can Nergis)

Cansu
(Nilperi Şahinkaya)

Feride Taşkın
(ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu)

Ayrıca dizide, İlhan Şen ve Ayşegül İşsever gibi önemli oyuncular da konuk oyuncu olarak yer almıştır.

 

Yasak Elma Fragman

 Yasak Elma dizisinin son eklenen fragmanlarına https://soneklenenfragman.com/diziler/yasak-elma sayfamız üzerinden kolayca ulaşabilir ve yasak elma son bölüm fragmanlarını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Rekslam